Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Radio Sevnica KONTAKTI:

puscica

INTERNACIONALNI RADIO SEVNICA
DONIRAJTE, PRISPEVAJTE ZA DELOVANJE RADIA NA NASLOV KLIKNI ME   paypal.me/sevnica             

KONTAKT&MARKETING&TRŽENJE:STUDIO: 0590-22-300                                               info@radiosevnica.si          

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Občinske novice Občine Sevnica 29.5.2020

Obnova Bazena Sevnica se zaključuje. V četrtek, 28. maja 2020, so izvajalci skupaj s sevniškim županom Srečkom Ocvirkom opravili ogled obnovljene strojnice bazena, ki je v fazi zadnjih testiranj pred zaključkom obnove.

bazensevnica

 

Na Bazenu Sevnica že potekajo priprave za otvoritev letošnje kopalne sezone, ki je načrtovana za drugo polovico meseca junija. Odprtje bazena je odvisno od vremenskih razmer, kopalna sezona pa bo prilagojena aktualnim razmeram, z upoštevanjem vseh varnostnih priporočil.

Obnova Bazena Sevnica je potekala v dveh fazah. V lanskem letu sta bili celostno obnovljeni bazenski školjki olimpijskega in otroškega bazena. Poleg temeljitega čiščenja in sanacije poškodb na betonskem delu školjk in na kompenzacijskem bazenu je bila na obeh školjkah nameščena tudi nova PCV folija. Bazenska tehnika je bila v celoti zamenjana. V letošnjem letu je bil ob olimpijskem bazenu nameščen tudi masažni sistem.

Masažni sistem labodji vrat

Po zaključku lanske kopalne sezone je stekla druga faza obnove, celostna obnova strojnice bazena, ki je uspešno zaključena. Trenutno poteka testiranje delovanja celotnega sistema. Oprema v strojnici je postavljena v dveh etažah. Veliki filtri so postavljeni v kletnem prostoru, filter za otroški bazen ter plinska peč in zalogovnik, katerih funkcija je priprava sanitarne vode, pa so umeščeni v zgornjo etažo. Zgrajen je nov deklorinacijski bazen, ki je namenjen čiščenju vode pred izpustom v kanalizacijo. Zamenjane so vse strojne in električne inštalacije.

Obnova sevniškega bazena je bila zaradi dotrajanosti in tridesetletne neprekinjene uporabe nujna. Cilj te obsežne in izvedbeno zahtevne investicije, katere vrednost znaša 560 tisoč evrov, je občankam in občanom omogočiti koriščenje tega prostora za preživljanje prostega časa, druženje in rekreacijo v poletnih mesecih na način, ki je varen in ki ustreza higienskim, zdravstvenim in drugim predpisanim standardom.

 

Sevnica je prostovoljstvu prijazno mesto
V okviru Nacionalnega tedna prostovoljstva, ki poteka od 25. do 21. maja 2020, je Slovenska filantropija razglasila prejemnike nazivov Prostovoljstvu prijazno mesto 2020, ki ga podeljuje občinam, ki aktivno spodbujajo prostovoljstvo. Že četrto leto zapored je naziv prejela tudi Občina Sevnica.

prazniksevnica

Sevniški župan skupaj z direktorico zavoda KŠTM Sevnica Mojco Pernovšek, vodjo oddelka za družbene dejavnosti Mojco Sešlar ter sodelavkama Občine Sevnica Lidijo Udovč in Jelko Tršinar.

Namen Nacionalnega tedna prostovoljstva je praznovanje prostovoljstva, zahvala prostovoljcem in prostovoljskim organizacijam za njihovo udObčinske novice Občine Sevnica
ejstvovanje in povabilo posameznikom, da spoznajo prostovoljske priložnosti, svoj čas pa namenijo tudi v dobro svoje skupnosti.

Poleg naziva Prostovoljstvu prijazno mesto Slovenska filantropija vsako leto podeli tudi nazive Junaki našega časa šolam in dijaškim domovom z najbolje organiziranim prostovoljstvom, ), Naj prostovoljec in Naj prostovoljka, zaposlen oziroma zaposlena v javni upravi ter Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev.

V sredo, 27. maja, na Ta veseli dan prostovoljstva so mlade prostovoljke v Sevnici delile časopis Dobra dela ne potrebujejo reklame. Časopis z zanimivimi prostovoljskimi zgodbami je ob tednu prostovoljstva izdala Slovenska filantropija, namen te akcije pa je bila dodatna promocija prostovoljstva.

prostovoljke

Občina Sevnica aktivno podpira prostovoljce in prostovoljske organizacije, saj ves čas skrbi za ustvarjanje dobrih in spodbudnih pogojev za delo prostovoljskih organizacij. Hkrati s pomočjo jasno opredeljenih aktivnosti za razvoj prostovoljstva omogoča promocijo prostovoljstva in prostovoljcev, ki s svojim nesebičnim delom nenehno izboljšujejo kakovost življenja občanov in prispevajo k razvoju občine.

 

 

Občinska uprava Občine Sevnica

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Radio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save