Nova »pivska« himna KOK NAM JE LUŠTN

Ponujamo vam novo skladbo, katere izvajalci so Modrijani, Poskočni muzikanti, Jan Plestenjak in Zdenko Cotič - Coto  z naslovom KOK NAM JE LUŠTN in nekaj besed o novi skladbi. Zdenko Cotič Coto in Poskočni muzikanti »Kok nam je luštn« je pesem o praznovanju v dobri družbi z ljudmi, ki so iskreni in pravi prijatelji.

jan plestenjak1

modrijani09 2016

Po uspehu pesmi »En poljub«, ki je na spletnem portalu Youtube dosegla več kot milijon in pol ogledov in jo ljudje prepevajo ob različnih srečanjih, so Zdenko Cotič - Coto, Jan Plestenjak in Modrijani tokrat skupaj s Poskočnimi muzikanti posneli še eno "ljudsko" pesem, ki spominja na "pivsko" himno. Gre za pesem Kok' nam je luštn', ki govori o dobrem vzdušju med prijatelji, ki se radi srečajo, pogovorijo, nasmejijo in skupaj pozabijo na vsakdanje tegobe in skrbi. Izvajalce tudi sicer druži večletno dobro prijateljstvo in številni skupni nastopi.

zdenko cotic poskocni1

Avtor melodije je Zdenko Cotič - Coto, besedila pa Jan Plestenjak.

Pesem so posneli v novomeškem studiu RSL, spot pa na Krvavcu. Režiral ga je Perica Rai.

Izvajalci: Modrijani, Jan Plestenjak, Zdenko Cotič – Coto, Poskočni muzikanti

Naslov: KOK NAM JE LUŠTN

Avtor glasbe: Zdenko Cotič - Coto

Avtor besedila: Jan Plestenjak


Založba VOX

VOX NOVA, d. o. o.

Oblakova ulica 30

SI - 3000 Celje

 Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

 E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si