Ansambel Akordi pravijo, da imamo Slovenci veliko srce

Akordi so posneli novo polko z naslovom » Slovenci imamo veliko srce«. Melodijo za polko je napisal Brane Klavžar, besedilo pa Mag. Ivan Sivec. Več o polki in napovedi njihovega koncerta so nam Akordi povedali takole:

akordi2018

»Akordi predstavljamo novo pesem z naslovom »Slovenci imamo veliko srce«. Pesem govori o tem, da se ljudje včasih radi »spričkamo« in nimamo istih pogledov na nekatere stvari. Ko pa je potrebno pokažemo tudi tisto našo pozitivno stran. Vse več ljudi potrebuje pomoč sočloveka in tukaj znamo stopiti skupaj ter pokazati kako veliko srce imamo.

Akordi napovedujemo tudi koncert oz. veselico, ki bo 14. Avgusta v Slavini pri Postojni. Lanski, ki je bil v sklopu naše 10- letnice delovanja je presegel vsa pričakovanja, zato smo se odločili, da bomo koncert izvedli tudi letos. Nastopilo bo več ansamblov in obljubljamo vam nepozaben večer. Več informacij pa bo seveda v naslednjih mesecih, ki jih boste lahko izvedeli tudi, če spremljate našo FB stran.«

Naslov skladbe: Slovenci imamo veliko srce

Avtor melodije in aranžmaja: Brane Klavžar

Avtor besedila: Ivan Sivec

Posneto v studio Mike Orešar.

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Oblakova ulica 30

SI - 3000 Celje

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si