Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ansambel Saša Avsenika INTIMNO premierno na festivalu Sozvočje Primorske

Ansambel Saša Avsenika se bo prvič predstavil v takšni obliki, akustično, z največjimi Avsenikovimi uspešnicami. Nepozabne Avsenikove melodije in besedila bodo odmevala v idilični okolici Turistične kmetije Želinc, tik ob reki Idrijci, s pogledi na okoliške hribe in vasi.

saso avsenik

Ste kdaj razmišljali, kakšno je življenje glasbenika, ki s svojim ansamblom vsako leto opravi skoraj 200 različnih koncertov? Da bo dogodek še zanimivejši, ga bodo z anekdotami, dogodivščinami in zanimivimi zgodbami, popestrili člani zasedbe, ki na vsako leto razveseljujejo poslušalce po celem svetu.

Sozvočje Primorske bo premierno ponudilo edinstven kulturni dogodek, kjer boste lahko priča akustičnemu večeru največjih Avsenikovih uspešnic, z zgodbami zasedbe, ki veliko večino koncertov odigra na mednarodnih odrih. Skupaj z Ansamblom Saša Avsenika bomo v akustični izvedbi odkrivali zakladnico Avsenikove glasbe, ki je poznana in spoštovana po celemu svetu.

Redna cena vstopnice 20 €, cena vstopnice v predprodaji 17 €. Število vstopnic je omejeno.

***
Vse dodatne informacije na spodnjem kontaktu.

Stiki z javnostmi: Matjaž Kosmač, 031 606 132, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved