»NAŠ ŽUPAN« nov videospot POSKOČNIH

Predstavljamo vam našo novo pesem "Naš župan", ki je tokrat družbeno politična satira in s katero Poskočni dajemo podlago aktualnemu času pred volitvami. Videospot bo marsikoga malce presenetil in verjamemo, da se bo marsikdo tudi našel v njem. Poskočni smo ga tokrat ponovno posneli z ekipo NoVisuals Production.

poskocni muzikanti

Z videospotom ne izkazujemo nobenih političnih ambicij, prilivamo zgolj olje na ogenj v tem prihajajočem obdobju. Videospot smo posneli na različnih lokacijah mesta Slovenska Bistrica in v njeni okolici, zato se ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem, ki so nam dobrohotno odstopili svoj prostor. Velika zahvala gre predvsem Gori pod Lipo iz Tinjske gore, Župniji Slovenska Bistrica, Sandri Puhar za make up ter mnogim posameznikom statistom in zboru Natanael.

S skupino MI2, predvsem z Dimekom, smo Poskočni tekom nekaj skupnih nastopov postali pravi glasbeni prijatelji. Nas zanimajo njihova družbeno kritična besedila, njim pa je pri srcu naš zapeljiv mladostniški pristop. Morda je čas, da stopimo enkrat skupaj!

Videoprodukcija: No Visuals Productions

Režija: Igor Pečoler

Scenarij: Poskočni in Igor Pečoler

Direktor fotografije: Igor Pečoler

Asistent kamere: Gašper Lokošek

Lučkar: Blaž Sluga

Montaža in barvna korekcija slike: Igor Pečoler

Vizažistka: Sandra Puhar