Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

An flet'n večer bo v Tržiču - najava koncerta

Agencija Media butik v sodelovanju z Občino Tržič ob dnevu žena in materinskem dnevu že tradicionalno pripravlja raznolik glasbeni program na koncertu An flet'n večer. Že deveti An flet'n večer bo v soboto, 16. marca 2019, ob 19. uri v Dvorani tržiških olimpijcev v Tržiču.

an fletn vecer2019

Osrednje pozornosti bo tokrat deležen ansambel Zarja iz Tržiča, ki praznuje 25. letnico delovanja. Prvi nastop so člani Zarje imeli konec januarja 1994, ko so na Pokljuki igrali na srečanju diplomatov in politikov. Njihova prva lastna skladba nosi naslov Naša mama, poseben pečat ansamblu Zarja pa pušča gorenjsko narečje. Največ besedil je za zasedbo napisal Franc Ankerst, plodno je sodelovanje s Francijem Šarabonom. Ponosni so na uspehe, ki so jih dosegli na festivalih domače glasbe in gostovanja v tujini.

Na koncertu bo nastopil tudi dolenjski ansambel Pogum, večkratni prejemnik najvišjih festivalskih nagrad, ki bo prihodnje leto praznoval dve desetletji ustvarjanja.

V družini Svetlin je glasba že od nekdaj prisotna. Od inštrumentalnega tria, so bratje, ko so se počutili glasbeno dovolj zreli, ustanovili kvintet z mešanim pevskim duetom – Ansambel Svetlin iz Moravč, ki je doslej nastopal v vseh pomembnejših radijskih in televizijskih oddajah, prevozil Slovenijo po dolgem in počez, posnel več kot dvajset videospotov.

V Tržič bo mladostno energijo prinesel primorski ansambel Biseri, ki je prepoznaven po svoji drugačnosti in odštekanih nastopih. Večkratni dobitnik nagrad na največjih festivalih pri nas je izdal tri zgoščenke. Biseri že več kot deset let delujejo pod sloganom #KerToJeŽur.

Prijetna popestritev na slovenski narodno-zabavni sceni je ansambel Špadni fantje, ki prihaja iz Vipavske doline in je lani postal »Absolutni zmagovalec festivala v Števerjanu.« Letos pa so se Špadni fantje razveselili novice, da se bodo s svojo polko lahko predstavili v polfinalu festivala Slovenska polka in valček 2019.

KUD Lom pod Storžičem letos praznuje 100. letnico. Pod njegovim okriljem nastopa tudi Mešani pevski zbor KUD Lom, ki je s svojim ubranim petjem priljubljen med poslušalci, vodi pa ga zborovodja Jože Tišler.

Za ubrano fantovsko petje pa bodo poskrbeli še člani Vokalne skupine Gaj les, ki bodo z ansamblom Zarja poskrbeli za posebno glasbeno poslastico.

Besedne niti, ki se bodo tokrat vrtele okrog družinskih vezi v zasedbah, bo pletla Saša Pivk Avsec.

Vstopnice po 10 evrov so že v predprodaji v TPIC Tržič, v baru Casa Latina v Tržiču, v Trgovini Grašca v Križah, v KGZ Sloga Kranj in na telefonski številki 051 697 737. Na dan koncerta bodo dva evra dražje.

Generalna pokrovitelja koncerta sta Gaj les d. o. o. iz Tržiča, ki poskrbi za naravno toplino v vašem domu in VULCO, vulkanizerstvo in avtooptika Darko Benedičič s. p. iz Žiganje vasi.

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save