Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

AZALEA IN SKLADBA NAPREJ BOM ODŠLA

Že pred petimi leti je bila prvič slišana na festivalu Vurberk. Takrat je bilo to besedilo Vilija Bertoka nagrajeno z zmagovalnim mestom. Nam je bil to še eden izmed lepih valčkov, ki bo krasil ušesa posameznikov, ne pa večina poslušalcev domače glasbe.

ansambel azalea

A NJEJ … Njej je bila pesem zares všeč. Potrebno je priznati, da je 5 let dolga doba in da posnetek ter takratni naš nastop ni bil ravno pohvale vreden, toda vsi smo enkrat na začetku. A ONA … Ni ji bilo pomembno. Tisočkrat si je poslušala posnetek na youtubu (posnetek gospoda Borisa Kovačiča). Imela ga je na seznamu najljubših. Ni nehala spraševati, kdaj bomo za to pesem posneli videospot. Ker nas ni uspela prepričati, je stvari vzela v svoje roke. Novembra 2017, ob 10. obletnici delovanja, nam je na koncertu podarila bon za snemanje spota. Vemo, koliko spot stane in s tem nas je res šokirala. Dejali smo, da ga bomo posneli v zgodnji jeseni 2018; čas najlepših barv. Toda … Danes je minilo ravno leto dni, odkar je Azalea izgubila eno največjih oboževalk, eno izmed štirih naših mam. Ni počakala nanj. Odločila se je, da gre naprej. Oziroma, čisto do konca.

Težko smo se pogovarjali o spotu; kdaj ga bomo snemali, kakšna bo zgodba … Zato smo stvari prepustili snemalni ekipi. Zeblo nas je, kot še nikoli. Skoraj bi nas pogazil vlak. Da bo res vse dobro, smo šli ponovno snemati v studio. Zdaj ga imamo. In namenjen je tebi, tam zgoraj. Nekoč nam poveš, če ti je všeč. Do takrat pa upamo, da bo všeč tudi vam, ki radi poslušate lepe valčke. Valček izžareva moč, moč žensk. Zato naj bo za vse vas, drage dame! Saj bo tudi kmalu vaš dan …

Pa še nekaj! DANES povej, naredi, razkrij, objemi, …. Morda jutri ne boš imel več te možnosti. In ne počuti se nedotakljivega. Danes sem na vrsti jaz, jutri, ti.

Metini mami se najlepše zahvaljujemo. Pogrešamo njen smeh, njeno energijo. Upamo, da se ima lepo, da je našla mir. Nekoč se srečamo!

»SKLENILA SEM LE, DA NAPREJ BOM ODŠLA.«

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Radio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save