Prisluhnite nam radio LIVE!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narodnjak sporoča!!!

Nova skladba ANSAMBLA VIKEND-Osvajam te

Fantje ansambla Vikend so se po kratkem premoru zopet vrnili na festivalske odre. Po izjemno uspešnem valčku Sin, s katerim so leta 2015 zmagali na festivalu Slovenska polka in valček, ter polko Staram se, s katero so slavili leta 2016 na festivalu Ptuj

ansambel vikend marec

Jih bomo sedaj lahko spremljali v boju za najlepši valček, saj je strokovna komisija njihov valček Osvajam te izbrala med 81 skladbami, s katerimi so se prijavili ansambli na festival Slovenska polka in valček 2019.
Uspešno so opravili svoj polfinalni nastop v oddaji slovenski pozdrav, kjer so se pomerili z ansamblom Kvinta, uredniki sedmih radijskih postaj pa so jih poslali v finale.
Besedilo ter glasbo za valček Osvajam te je napisal Jože Galič, svoj aranžma pa je dodal Miha Lesjak. Valček je čakal na svojo priložnost v Jožetovem arhivu pesmi od leta 2013-to je tudi leto nastanka tega teksta in glasbe.
Tekst je čista poezija osvajanja dekleta na način kot so to počeli včasih, ko so fantje prišli k dekletom pod okno in jim kaj lepega zapeli in tako očarali marsikatero srce.
Valček Osvajam te se bo tako potegoval za najlepši valček 31.5.2019 v letnem gledališču v Domžalah.
Člani ansambla Vikend se pripravljajo tudi na svojo 10.obletnico, ki jo bodo praznovali v mesecu Oktobru! Več podrobnosti sledi v bližnji prihodnosti.

OSVAJAM TE
AVTOR GLASBE: Jože Galič
AVTOR BESEDILA: Jože Galič
AVTOR ARANŽMAJA: Miha Lesjak

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved