Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Štirje kovači se vračajo na oder koncerta "V pomlad s Smehom"

Ansambel Smeh 5. aprila ob 20.00 uri v Rdeči dvorani v Velenju pripravlja velik koncert z naslovom "V pomlad s Smehom 2019", na katerem bo nastopilo veliko odličnih glasbenih gostov.

image005

Čeprav gostov sicer ne izdajo, zaradi odlične novice, ki so jo prejeli ne morejo biti več tiho...

Žiga Ramšak, harmonikar in vodja ansambla: »Zelo smo veseli in ponosni, da nas bodo s svojim nastopom na našem koncertu počastili legendarni Štirje kovači!

Vodja ansambla Štirje kovači, gospod Franc Šegovc, vodja ansambla Štirih kovačev je pred nekaj meseci doživel hudo nesrečo zaradi katere je nekaj časa preživel v bolnišnici. Marsikdo se je spraševal, če bodo Štirje kovači sploh še kdaj nastopali?!

Tudi Smehovci nismo na takratno novico upali, da bodo legende narodno zabavne glasbe nastopile na našem odru. Pred enim tednom, pa smo prejeli klic gospoda Šegovca, ki pravi, da so Štirje kovači zopet pripravljeni za igranje in da bodo z veseljem nastopili na koncertu "V pomlad s Smehom 2019".

Fantje smo zelo veseli in počaščeni, da se Štirje kovači ravno na našem koncertu premierno vračajo na odre in komaj čakamo, da z njimi zapojemo nekaj njihovih najlepših viž. »

 image006

Se vidimo v Rdeči dvorani v Velenju 5. aprila ob 20.00 uri zvečer, kjer bo poleg ansambla Smeh in Štirih kovačev nastopilo še ogromno drugih odličnih glasbenih prijateljev.

Se vidimo na tradicionalnem koncertu z naslovom »V pomlad s Smehom 2019«, ki bo v petek, 5. aprila ob 20.00 v Rdeči dvorani v Velenju. Vstopnice so že na voljo v Eventimovih in Petrolovih prodajnih mestih.

 

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save