Modrijani: 100 tisoč krat sreča

Medtem ko je videospot za novo pesem Modrijanov Sreča je v naju v prvih dneh po izidu presegel 100 tisoč ogledov, so Modrijani te dni že v studiu, kjer snemajo nove skladbe.

modrijani1

Prva naslednja bo spet narodnozabavna, napovedujejo, morebiti pa se znova rodi tudi kakšna pop pesem.

"Ob pesmi Sreča je v naju nas bogati in osrečuje spoznanje, da če nekaj ustvariš za svojo srečo, kot se je to zgodilo pri tej pesmi, to premore takšno moč, da se deli in množi v srečo drugih ljudi," je povedal pevec Modrijanov Blaž Švab.

modrijani2

Prvi meseci leta so pri Modrijanih zares delovni. Po odmevni koncertni turneji Modrijani osebno, katere drugi del napovedujejo že za to jesen, nastopajo tudi po šestkrat na teden. Ob tem še ustvarjajo in predstavljajo nove skladbe. Ve se že, da bodo tudi poletje preživeli na številnih odrih po Sloveniji, predvsem na gasilskih veselicah, ki se jih najbolj veselijo.

modrijani3

Tudi v jesen že zrejo. Rok Švab je napisal skladbo, ki jo bo Sergije Lugovski predstavil na letošnji Slovenski popevki (tudi pri tej skladbi kot pri Sreča je v naju kot avtor besedil sodeluje Rok Lunaček). Jeseni bodo Modrijani tudi sporočili, kdaj in kje bo naslednja Noč Modrijanov.

 modrijani4modrijani5

PODATKI O SKLADBI:

Naslov skladbe: Sreča je v naju

Avtor glasbe: Sergije Lugovski, Peter Oset, Franjo Oset, Blaž Švab

Avtor besedila: Rok Lunaček

Priredba: Žan Serčič

Posneto: PreSoundStudio

Producent: Žan Serčič

Mastering: Janez Križaj

Video produkcija: NoVisuals Productions, Igor Pečoler

Založba VOX

 

VOX NOVA, d. o. o.

Nova Cerkev 25

SI – 3203 Nova Cerkev

 

Tel.: +386 (0)3 759 27 30

Fax.: +386 (0)3 759 27 33

Gsm: +386 (0)31 225 863

 

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Internet: www.vox.si