Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bi se želeli naučiti igrati na harmoniko od doma?

Ker ima vsak človek vedno manj časa ob tem hitrem tempu, je nastala ideja, da se naredi spletni portal z učnimi videi igranja diatonične harmonike.

igranje

Diatonična harmonika je v Sloveniji zelo popularen inštrument. Ta je zajadral po celem svetu, a še vseeno si največ pesmi nanj zaigramo pri nas, v naši deželi. Na diatonično harmoniko igrajo vse generacije, valček in polka pa vzbudita pri Slovencih neko posebno energijo. Slovenci imamo radi harmoniko, ampak se to sploh zavedamo? Naslednji video prikazuje kaj vse nam diatonična harmonika prinaša.

V današnjem času internet več ni neka tujka, ampak skoraj že neka nuja. Ker ima vsak človek vedno manj časa ob tem hitrem tempu, je nastala ideja, da se naredi spletni portal z učnimi videi igranja diatonične harmonike. Oglejte si stran - www.igram.si.

Portal je nastal z namenom, da bi omogočili igranje na ta slovenski inštrument čim večji množici in združili ljudi, ki imajo radi slovensko glasbo. To je dodatna možnost za vse, ki se mogoče »bojijo« glasbenih učiteljev, nimajo prevoznega sredstva ali pa odveč časa, pa bi vseeno radi zaigrali na harmoniko.

Pokukajte na portal www.igram.si in se že v tem trenutku naučite nekaj pesmi popolnoma brezplačno.


Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)

Vremenska napoved