Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

IGOR IN ZLATI ZVOKI – NOVI SINGLE: NAŠE MELODIJE

Predstavljamo vam čisto novo skladbo, ki jo je posnel ansambel Igor in zlati zvoki. Skladba z naslovom Naše melodije, je delo avtorjev Igorja Podpečana in Vere Šolinc.

zlatizvokiseptember

Ansambel tudi v svojem 27. letu delovanja zvest svojemu tipičnemu kvintetovskemu zvoku- takšnemu, kot sta ga pred šestimi desetletji skreirala brata Avsenik. Kljub občasnim glasbenim “izletom” z malce modernejšimi aranžerskimi prijemi je pred nami tipična kvintetovska polka – skomponirana, aranžirana in izvedena v stilu, kot smo ga bili vajeni v 80. letih prejšnjega stoletja.

 

Skladba ima svojo izvedbo tudi v nemškem jeziku- z naslovom “Bunte Melodien” in je tudi naslovna skladba najnovejšega albuma, ki ga je za nemško govorno področje izdal ansambel pri založbi Tyrolis. Za obe izvedbi (slovensko, nemško) pa je posnel tudi videospota (v Mozirskem gaju), ki bosta v teh dneh prvič objavljena. Nekaj slik s snemanja spota v prilogi.

 

FESTIVAL AVSENIK

 

Ansambel Igor in zlati zvoki je pred kratkim z uspehom nastopil tudi na Festivalu Avsenik, in sicer na Avsenikovem večeru v soboto 24. avgusta- z vižami iz zlatega obdobja ans. bratov Avsenik. Nekaj slik na FB profilu ansambla https://www.facebook.com/igorinzlatizvoki/ , (foto: Matjaž Kosmač), ena pa v prilogi za pokušino.

„NAŠE MELODIJE“

glasba in aranžma: Igor Podpečan

besedilo: Vera Šolinc
v izvedbi ansambla IGOR IN ZLATI ZVOKI

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved