Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Novi uradni videospot 'Ne kliči me' - Sekstakord feat. Nusa Derenda

Zgodba skladbe 'Ne kliči me', malo starejšega hita Nuše Derenda, govori o izdaji prijateljstva in kako zelo lahko boli takšna izdaja. Do priredbe, ki prihaja v radijski in televizijski eter, pa je pripeljalo ravno dobro prijateljstvo med eno najboljših slovenskih pevk in ansamblom, ki pobira najvišja strokovna priznanja, ansamblom Sekstakord.

sekstakord nusa derenda

'Ne kliči me' je dobila narodno zabavno podobo in minuli vikend smo jo lahko prvič slišali v oddaji Slovenski pozdrav. Te dni pa si bomo lahko premierno ogledali še videospot zanjo, ki so ga posneli v produkciji TV Golica, z režiserjem Dejanom Baboskom. Samo besedilo seveda ostaja enako, glasba pa je res nekaj čisto svežega, izredno nalezljiva kombinacija vokalov in glasbe v izvedbi odličnih glasbenikov. 'Ne kliči me' je ena izmed dveh skladb na novem albumu Sekstakordov, kjer sodelujejo z Nušo.

Ne moremo mimo tega, da ne bi opazili tudi odličnega stylinga Nuše Derenda, saj je svojo podobo sicer prilagodila skladbi, a vendar daleč od klasične narodno zabavne oprave. Z vsemi izkušnjami, ki jih ima v svoji dolgoletni karieri, ne preseneča, da tudi v drugačnem glasbenem žanru še zmeraj izstopa.Jurka Fischer

Vodja projektov

Tel.: +38631 677 000

Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Zlati zvoki d.o.o.

Rudarska c. 2 a, 1412 Kisovec

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved