Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Povej mi, draga deklica ansambla TIK-TAK ~ festival Slovenska polka in valček 2017

Ansambel Tik-Tak smo se v petek 7.4.2017 prvič predstavili na festivalu Slovenska polka in valček, z valčkom "Povej mi, draga deklica" .Konec meseca februarja nas je razveselila novica, da smo izmed 59 prijavljenih skladb sprejeti med 12 finalistov najbolj odmevnega festivala pri nas. 

ansambel tik tak

Na festivalskem prizorišču v Podčetrtku smo se ansambli družili kar dva dni, v petek, ko je potekal festival in četrtek na prvi tonski vaji. Vzdušje med ansambli je bilo odlično in sproščeno, za kar je poskrbela tudi ekipa Slovenskega pozdrava z Blažem in Darjo v ospredju.

Za omenjeni valček je besedilo spisal Jože Galič, glasbo in priredbo pa Brane Klavžar.

Ansambel Tik-Tak letos obeležujemo že deseto obletnico delovanja, ob tej priložnosti bomo izdali naš drugi CD, ter ta dogodek obeležili s koncertom in glasbenimi prijatelji v naši domači Postojni. Kot vse za enkrat kaže, bomo s praznovanjem počakali do začetka prihodnjega leta, saj nas čaka še pestro poletje. Poleg vseh nastopov na veselicah in porokah imamo v načrtu udeležitev še vsaj enega večjega festivala, poleg snemanja novih videospotov in seveda tudi novih skladb, ki bodo krasile naš drugi CD.

Tudi za skladbo >Povej mi, draga deklica< smo posneli videospot s producentsko ekipo, ki jo sestavljata Miha Dolenc in Miha Lenček, v objemu Postojnske jame, za kar smo podjetju Postojnska Jama d.d. hvaležni, da so nam omogočili snemanje v domačem, čudovito urejenem okolju. V videospotu sta svojo vlogo odlično odigrala Tilen Masten in Eva Kuzmič. Eva je popestrila tudi naš nastop na festivalu Slovenska polka in valček, za kar smo ji fantje še posebej hvaležni.

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Save

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save