Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

IGOR IN ZLATI ZVOKI – 25 GLASBENIH LET

Ansambel Igor in zlati zvoki že 25. leto razveseljuje ljubitelje domače glasbe doma in v tujini. In 25. obletnica je zagotovo dober razlog, da ga ansambel obeležili z jubilejnimi koncerti, novimi skladbami, videospoti in številnimi zanimivimi nastopi.

igor zlati zvoki

Večino koncertov bo ansambel izvedel skupaj z legendarnimi Fanti s Praprotna, pri katerih že nekaj časa prepeva tudi vodja ansambla Igor Podpečan.  Jubilejni koncerti bodo povečini potekali v krajih, od koder prihajajo člani ansambla. V kratkem se bosta zgodila dva:
 
-    v Škofji Loki 23. junija ob 20h (jubilejni koncert) na Mestnem trgu
-    v Slovenj Gradcu 1. julija ob 20h (osrednji -slavnostni koncert) na Mestnem trgu

Na osrednjem koncertu v Slovenj Gradcu bo rdeča nit, ki jo bo pletel Franci Podbrežnik- Solčavski,  poleg jubileja Igorjevo sodelovanje z legendami narodno zabavne glasbe (Avsenik, Slak), zato bodo v programu gostje, ki so tudi mnogo let sodelovali z njimi: Fantje s Praprotna in pevka ans. Bratov Avsenik  Jožica Svete. Sicer se bo na koncertih ansamblu pridružilo tudi nekaj zanimivih glasbenih gostov, s katerimi so člani v preteklosti že sodelovali. Med njimi bo tudi nekdanji dolgoletni član ansambla Igor in zlati zvoki Matej Mastnak.
 jubilejni cd
Koncertni program bo pester in seveda na njem ne bo manjkalo tudi največjih uspešnic ansambla Igor in zlati zvoki, kot so Halo Evropa, Kavboj Joe in seveda občutenih valčkov, ki jih poje njihova solistka Jelka Hafner; Zlatolaska, Labodi na Blejskem jezeru, itd.. V progamu pa bodo tudi najnovejše uspešnice ansambla, kot je Če sonce ujeti bi znala, za katerega so pred kratkim že posneli videospot.


 


Člani ansambla bodo na koncertih poleg vlog, v katerih so najbolj prepoznavni, presenetili tudi z glasbenimi poslasticami. Tako bo Igor Podpečan kot solist zaigral nekaj atraktivnih glasbenih točk s pozavno in harmoniko, Branko Jahn pa se bo izkazal kot izvrsten interpret solističnih skladb legendarnega Avsenikovega klarinetista Albina Rudana. Seveda ne bodo manjkale tudi uspešnice Elvisa Presleya z izvedbi odličnega kitarista Mika Orešarja.
 
Kot zanimivost naj omenimo, da dva najmlajša člana ansambla Boštjan Lašič (trobenta) in Martin Frece (bas,bariton) - nadaljujeta družinsko tradicijo v ansamblu. Člana prve zasedbe ans. Igor in zlati zvoki sta bila namreč očeta- Slavko Lašič in Vinko Frece- na enakih inštrumentih.
 
Ob koncertnih dogodkih bo letos izšla tudi jubilejna zgoščenka. V mesecu marcu za nemško govorno področje in meseca junija z naslovom »25 let-25 melodij« še v Sloveniji. Skupaj z jubilanti Fanti s Praprotna, ki letos praznujejo že častitljivih 55 let delovanja, bodo izdali tudi skupno zgoščenko z melodijami, ki jih je prav za Fante napisal vodja ansambla Igor in zlati zvoki Igor Podpečan.
 
Vse novice o jubilejnih dogodkih ansambla Igor in zlati zvoki lahko najdete tudi na njihovi Facebook strani in na You tube- u.

Čudovite melodije ansambla pa lahko v veliki meri slišite na Slovenskem radiu NARODNJAK, ki dejansko predvaja pred vsem v 99% domačo narodno Slovensko glasbo in postaja ambasador te narodne Slovenske glasbe, saj ga lahko spremlja vsak preko internetnih povezav.

www.radionarodnjak.com

 

Ansambel   IGOR IN ZLATI ZVOKI, Selo 64, 1410 ZAGORJE

Tel.: +386 41 636 953; e mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.;  web: www.igorinzlatizvoki.com

Save

Save

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save