Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Saša Lendero predstavlja novo pesem »KAM STE ŠLI, PRIJATELJI«

Priljubljena pevka Saša Lendero, ki je v slovenski radijski eter poslala že lepo število brezčasnih uspešnic (Ne grem na kolena, Levinja, Mandoline, Metulj, Mama, ljubim cigana Jana, Luna, Mamma Mia, Da ne padem dol...), je bila s svojo ekipo ponovno ustvarjalna.

sasa lendero prijatelji

Nastala je čustvena, izpovedna pesem KAM STE ŠLI, PRIJATELJI, ki je – kljub kančku nostalgije, vendarle takšna kot Saša – pozitivna in živahna!
Nov radijski singel ponovno združuje vse, kar potrebuje pesem za to, da postane uspešnica – izrazito melodijo, čustven naboj in izpovedno besedilo in tisto nekaj, kar se zasidra v uho in spomin.

»Življenje prinese vse!« pravi simpatična pevka. »Smeh in solze, vse dobimo! Ljudje pridejo v naša življenja in jih obogatijo. Nekatera poznanstva se na žalost nekje na poti zorenja in življenja izgubijo, a del nas ostanejo za vedno. V srcu jih nosimo naprej! Ta pesem je posvečena prijateljem – tistim, ki so z nami in tistim, ki jih nosimo v srcu. Eni in drugi ne bodo nikoli pozabljeni! Prav tako,« pravi Saša, »ne bom nikoli pozabila mladostnih sanj in želja ter vseh norih idej. Tako kot pojem v pesmi – Skupaj s spomini zaklenili smo jih v srce, za slabe dni.«

Zanimivost: Pesem je bila skoraj končana že pred poletjem, vendar so takrat Sašo Lendero k sodelovanju povabili fantje priljubljene hrvaške zasedbe Barabe. Menda so bili zelo simpatični in prepričljivi, saj se je v radijskemu že čez nekaj tednov vrtela njihova skupna uspešnica Mišolovka (oz. Diagnoza), ki pa so jo posneli v hrvaškem jeziku.

Avtor glasbe in aranžmaja: Miha Hercog
Avtorica besedila: Saša Lendero
Bas kitara: Štefan Šarkezi
Kitare, buzuki, bisernica, mandoline: Miha Meglič
Zbori: Manca Špik, Miha, Saša

Pin It

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasbaRadio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Vremenska napoved