MJAV z novo pesmijo Never again

ČLANICE SKUPINE MJAV V NOVI PESMI NEVER AGAIN POŠILJAJO MOŠKIM OSTRO IN NEDVOUMNO SPOROČILO. Ženska zasedba MJAV je radostno zakorakala v pomlad z novo, rahlo navihano in izjemno poslušljivo skladbo, v kateri podajajo ostro in nedvoumno sporočilo moški populaciji.

skupina mjav 2018

 

Pesem Never Again je poskočno hudomušna slovenska pesem z angleškim naslovom. Govori o tem, da se nikoli več ne bodo zaljubile. Še več, povedo, da ''rajši kot v tvoj objem, bi z žlico jedla hren''.

Se pa te dni Ani, Maša in Jasmina veliko mudijo v studiu, čeprav je nova pesem Never Again že ugledala luč sveta, saj pripravljajo novo zgoščenko, ki bo luč sveta ugledala že jeseni.

Avtorja melodije Never Again sta Maša Uranjek in Gašper Konec, besedilo pa je napisal Marko Gregorič, uspešen tekstopisec, ki je med drugimi uspešnicami napisat tudi hit ZNUCANA. Gre za hudomušno skladbico, v ritmu swinga. V skladbi dekleta ponovno odlično zazvenijo v večglasju in dokažejo, da so kos vsakemu stilu.

Pravijo, da izredno občudujejo markantno žensko zasedbo The Puppini sisters, mi pa pravimo, da s takim delom, elanom in kvaliteto, lahko postanejo slovenska različica omenjene zasedbe.

Foto: Igor Pečoler

Kaly Kolonič Potočnik

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545