Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Nuša Derenda z zgodovinskim koncertom ob 20. obletnici v Križankah

Po izjemnem uspehu s koncertom v Cankarjevem domu, ki ga je priljubljena Nuša Derenda razprodala do zadnjega stola, se zdaj obeta še en prelomen koncert, ki bo zaznamoval njeno 20. obletnico samostojnega glasbenega ustvarjanja. 1 septembra bo Nuša priredila poseben glasbeni spektakel, tokrat v Križankah, ki pa bo drugačen od tistega v Cankarjevem domu.

nusa koncert

Nuša program še vedno ni razkrila in ga bo do zadnjega držala v krogu svojega najožjega teama, kot skrbno varovano skrivnost. Seveda se v medijih in na socialnih omrežjih že na veliko ugiba, kakšen program bo pevka tokrat izbrala, saj je v svoji bogati karieri nanizala veliko prepoznavnih uspešnic iz več različnih žanrov, zanimivih duetov, ki jih je predstavila na velikih koncertih, zimzelenih festivalskih melodij, tuj pa ji ni tudi narodno zabavni melos in drzen cabaret.

Medtem, ko se naša vseslovenska pevka pripravlja na še en nepozaben koncert, pa so jo lahko oboževalci ujeli tudi na srednjeveškem koncertu v Žužemberku ter na koncertu v soju mesečine v Piranu. Sledi še koncert v Žički Kartuziji, nato pa finalizacija na priprave za koncert v Križankah, ki bo ponovno prava paša za oči in ušesa, v naših srcih pa bo odjenjal še mnoga leta!

Še nimate vstopnice? Zagotovite si jo še pred dopustom, da ne boste zamudili koncerta dvajsetletja!

NUŠA DARENDA

Z ZGODOVINSKIM KONCERTOM OB 20. OBLETNICI

1.9.2018, KRIŽANKE, LJUBLJANA

Kaly Kolonič Potočnik

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija Nuše Derenda

www.ekskluzivno.si

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved