Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

ČUKI LEGENDE- 11.11. v Cankarjevem domu

ČUKI LEGENDE-30. obletnica skupine Čuki in jubilejni koncert z gosti v Cankarjevem domu 11. novembra letos, na martinovo nedeljo, bo minilo natanko 30 let od prvega nastopa nadvse uspešne in zdaj že legendarne skupine Čuki.

cuki fotomarko1

 

Od tistega prvega nastopa v majhni vaški gostilni blizu Vrhnike se je seveda zgodilo veliko stvari in nastala je glasbena zgodba, ki je svoj pečat pustila v glasbenem pa tudi v širšem družbenem življenju. Čuki so postali ena najbolj uspešnih glasbenih zasedb v Sloveniji, osvojili vse generacije poslušalcev, nanizali na desetine hitov in že kar ponarodelih pesmi. So sinonim za najboljše videospote, najboljše zabave za staro in mlado, z njimi so odraščale mnoge generacije tako poslušalcev, kot glasbenikov.

Letos, ko mineva 30 let njihove uspešne zgodbe, bodo Čuki točno na dan prvega nastopa 11. novembra v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma priredili veliki jubilejni koncert s številnimi gosti in glasbenimi prijatelji. Na tem koncertu se bo dalo prepoznati vso veličino njihovega dolgoletnega dela, dogodek pa bo snemala tudi Nacionalna televizija. Ta bo predvajan v dveh terminih prime time na TV Slo 1, januarja 2019.

Glasbeni gostje bodo najbolj eminentni glasbeni kolegi skupine Čuki, imena le teh pa bodo Čuki odkrivali postopoma, večino le teh pa na posebni novinarski konferenci 11. oktobra, kjer bodo vsi izvajalci tudi prisotni.

Priprave na koncert seveda že intenzivno potekajo, prvič pa je novico o koncertu objavil vodja skupine Čuki Jože Potrebuješ 10.000 kilometrov južno od Slovenije, na rtu Dobrega upanja v Južnoafriški republiki

 

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija skupine ČUKI

051 620 545

www.ekskluzivno.si

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Vremenska napoved