Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIK  http://radiosevnicasi.caster.fm/ logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

RAZPRODANI ČUKI OBJAVLJAJO DODATEN KONCERT V CANKARJEVEM DOMU

Da so Čuki zares legende, kot je naslov njihovega jubilejnega koncerta, ki bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma 11. novembra, je že nekaj časa jasno. To pove tudi podatek, da je njihov koncert, ki bo sicer šele čez tri tedne, že popolnoma razprodan.

cuki nova

Fantje nam sicer sploh še niso razkrili, kdo vse bodo gostje tega posebnega dogodka, za katerega so v Cankarjevemu domu sporočili, da bi razprodali vsaj še dva koncerta, če bi le bila možnost. In že ko je bilo rečeno, da možnosti ni, se je odprl še en dodaten termin za koncert in sicer 11.11. ob 15h, vstopnice pa so že v prodaji.

Vodja skupine Jože Potrebuješ je ob tem dejal: “Res smo zelo veseli takšnega odziva in čeprav smo vedeli, da bi si lahko izbrali kakšno večjo dvorano, smo vseeno za tako slavnostno prireditev izbrali Cankarjev dom, hram kulture, kjer je nastajala tudi Slovenska država. Glede na eizjemen odziv smo odprli še en dodaten termin za koncert in sicer isti dan ob 15h.” Vsem tistim , ki žal ne bodo prišli do vstopnic za katerega izmed teh koncertov, pa v tolažbo ponujamo podatek, da bo koncert posnela tudi Nacionalna televizija in bo na ogled predvidoma v začetku januarja.

 

Čuki pa imajo te dni še en razlog za veselje, pesem Če se od spominov da živet, ki so jo izdali 10.10. ob 10. uri in 10 minut je vse od tedaj najbolj priljubljena slovenska pesem. Za svojo so jo vzeli stari in mladi že vse od izdaje videospota pa je na prvem mestu priljubljenosti na Youtubu. Nekaj dni je bila tudi najbolj zaželena pesem tako med slovenskimi kot tujimi video vsebinami. Skupaj s Kvatropirci pa vam dobrih 10 dni po izdaji te uspešnice pošiljajo še verzijo v kateri namesto harmonike igra kitara, kar bo nekaterim poslušalcem, sploh pa radijskim postajam prišlo še kako prav.

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Pin It

Radio Sevnica LIVE

Poslušate radio Sevnica v živo:

 

 

Iskalnik po strani

Radio Sevnica

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Radio Sevnica v živo!

Poslušate:

Save

Radio Sevnica tudi na:

 

pickradio392x72

Save

Save

Save

Save

Vremenska napoved

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save