Prisluhnite nam radio LIVE!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Narodnjak sporoča!!!

Čuki so slovenski The Beatles

Ko so Čuki pred nedavnim v dvakrat razprodani Gallusovi dvorani Cankarjevega doma praznovali 30. obletnico svoje nadvse uspešne glasbene kariere, so jih mnogi primerjali z največjimi legendami slovenske glasbe kot so Slaki in Avseniki.

cuki 2019

Toliko hitov, nastopov, nagrad, so v teh letih osvojili. Oboževalka Eva z Gorenjske je Čukom zato podarila prav posebno darilo - simpatično fotomontažo, na kateri zgledajo Jože, Miha Matjaž in Jernej kot slavna Liverpoolska četverica The Beatles v njihovih zlatih letih. Poglejte si tudi vi to fotomontažo in poskusite ugotoviti, kdo je kdo na sliki.

Še posebej strasten oboževalec te kultne skupine je Jože, ki je v njegovih najstniških letih znal na kitaro skoraj vse njihove pesmi. Pred nedavnim pa se mu je izpolnila tudi velika želja in je bil skupaj s celo družino na koncertu Paula McCatneya.

Kako pompozno je zgledal koncert Čukov na jubilejnem koncertu 11. novembra, točno na 30 letnico njihovega prvega nastopa, pa si boste lahko ogledali 1. in 2. februarja na prvem programu Nacionalne televizije. Koncert poln presenečenj in imenitnih glasbenih gostov z naslovom "Čuki legende” je nabit z energijo in čustvi, ki jih poosebljajo pesmi Čukov, ki so zaznamovale več generacij poslušalcev. Krokodilčki, Ta vlak, Rdeča mašna, Daj mi poljub, Komar, Mi gremo pa na morje, Kavbojci in Indijanci, Greva gor v hribe, Zobar…ali kot radi rečemo. Čuki, to je glasba vaše in naše mladosti.

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Danes na programu

09:03 - Računalniške novice
10:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)
16:03 - Alpske novičke ( Novost izpod Alp tega tedna)Vremenska napoved