Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Nuša Derenda z novim spotom Kadarkoli

V NOVEM SPOTU NUŠE DERENDA ZA PESEM KADARKOLI NASTOPAJO ZANIMIVI STATISTI. Nušina pesem Kadarkoli je dobila zanimivo video podobo, predvsem pa v oči gledalca padejo malce drugačni statisti.

nusa derenda1

»Na prvo poslušanje sem se zaljubila v prelepo besedilo pesmi«, je razkrila Nuša Derenda. »Pesem govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni, pa nimajo nikogar, ki bi se mu izpovedali ali preprosto nočejo s tem obremenjevati druge«, je še dodala priljubljena pevka, ki je razkrila tudi, da je tekst za pesem napisala Urša Vlašič, glasbo je napisal Matjaž Vlašič, aranžma pa je delo Damjana Pančurja.

nusa derenda2

Videospot za pesem Kadarkoli je Nuša posnela s skupino Karo Media, hkrati pa je bil to že njen tretji spot po vrsti s to produkcijsko skupino. Za make up in stayling sta poskrbela Luka Luka in Jerneja P Zhembrovskyy.

Spot je bil posnet na dan Krvave polne lune, ki so ga nekateri označili za najbolj depresiven dan v letu, kar pa Nuše ni ustavilo. Razpoloženje ob tako močni luni je mogoče malo vplivalo na ekipo, ampak statistom pa vpliv luna niti malo ni prišel do živega. Svojo vlogo so zanimivi, nezgovorni statisti odigrali povsem suvereno. Ste že pogledali, za kakšne statiste gre?

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

www.ekskluzivno.si

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Na programu

Vremenska napoved