Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Gašper Rifelj in Eva Boto – DOVOLJ JE POLETJA

Gašper in Eva sta se od poletja poslovila veličastno – s predstavitvijo avtorske pesmi Dovolj je poletja na festivalu Popevka 2019. Tako strokovna komisija kot publika jima je poklonila vrhunsko uvrstitev in velik poklon.

gasper rifelj eva boto

Marsikdo se od poletja poslavlja nostalgično otožen, a to vsekakor ne velja za Evo Boto in Gašperja Riflja. Novi projekti in nove pesmi bodo oba popeljali v pestro jesen. Postavna Korošica in romantičen Dolenjec bosta 15. septembra 2019 skupaj otvorila oder Slovenske Popevke 2019 z avtorsko skladbo Dovolj je poletja.

Projekta Popevka 2019 sta se Postavna Korošica in romantičen Dolenjec lotila že zgodaj spomladi. Gašper je svojo novo pesem želel zapeti v duetu in Eva je bila tista druga polovica ideje. Melodijo pesmi sta ustvarila skupaj, za odlično besedilo pa je poskrbel pisatelj, režiser in scenarist, Tomaž Letnar. Pesem je končno obliko dobila letos poleti, ko sta jo z ekipo izkušenih glasbenikov dokončala s producentom Damjanom Pančurjem, Pancho production.

Eva in Gašper pa se ne ustavljata, pač pa hitita novim izzivom naproti. Evi je bila pesem Dovolj je poletja s svojim sporočilom idealen uvod v tromesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki se začne 22. Septembra, Gašper pa s produkcijsko ekipo Špas teatra že pridno vadi svojo vlogo v novem muzikalu, Ljubezenske prevare, katerega premiera se bo zgodila 18. oktobra.

Podatki o pesmi DOVOLJ JE POLETJA:
Glasba: Eva Boto, Gašper Rifelj
Besedilo: Tomaž Letnar
Mix in mastering: Damjan Pančur, Pancho production

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved