Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

Nova ljubezenska skladba 'Najlepša si'!

Victory predstavljajo novo skladbo in videospot zanjo 'Najlepša si'! Ena od naših najbolj uspešnih pop skupin je v začetku letošnjega leta prekinila ustvarjalni premor z uspešnico 'Še vedno sva ista', danes pa predstavljajo novo ljubezensko skladbo 'Najlepša si'!

viktorji

Victory, ki so nam v več kot tridesetih letih obstoja dali skladbe, kot so 'Zelena dežela', 'Le povejte ji', 'Dan brez tebe', 'Skupaj s teboj', 'Zaljubljena', 'Hočeš me ali nočeš me', 'Helena' in mnoge druge, so se, priznavajo, kar malce bali, kako bo njihovo občinstvo sprejelo novo skladbo. A strah je bil odveč, saj je skladba 'Še vedno sva ista' našla poseben prostor v srcih njihovih oboževalcev. Victory so z 'vrnitvijo' dobili tudi nov ustvarjalni zagon in že pripravljajo in snujejo nove skladbe – prva oziroma druga med njimi je ljubezenska 'Najlepša si'. ''Izjemno nas veseli, da na koncertih naše avtorske skladbe, še posebej te, nove, pravzaprav privabljajo pod oder! Še vedno sva ista z nami prepeva naše občinstvo in ne boste verjeli – veliko igramo tudi na porokah, in skladba Še vedno sva ista je ena od skladb, ki jo mladoporočenci pogosto izberejo kot skladbo za poročni ples! Ni večje pohvale, kot je ta'', o vrnitvi pravijo Victory.

Za novo skladbo 'Najlepša si' so Victory pred kratkim posneli tudi videospot, ki se vrti okoli dveh (zaljubljenih) najstnikov, sredi priprav na maturantski ples. Seveda imata oči le drug za drugega, zato drugih nastopajočih (razen skupine Victory) v videospotu ni. Tematike niso izbrali naključno, saj Victory že več kot 15 let pogosto igrajo tudi na maturantskih plesih po Sloveniji. In temu prehodu v odraslost so se na svoj način želeli pokloniti tudi z videospotom za njihovo novo skladbo. Tudi zanjo so videospot posneli s produkcijo Take Over Media, za režijo je poskrbel Djomla KS

Pin It

Radio Narodnjak LIVE

Poslušate:

Iskalnik po strani

Na programu

Radio Narodnjak sodeluje z

Vremenska napoved