Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte Slovenski radio Narodnjak
KLIKNI IKONO Live Broadcast ~~~>

vlc  Winamp   wmp

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

slhrnlenfrdeit

svet slovenske nemske glasbe1

DARKO MLAKAR Z NOVO USPEŠNICO

Še ne dolgo nazaj je Darko Mlakar izdal svoj prvenec z naslovom Ladja ljubezni in že je tu njegov drugi singl pod naslovom Še tisoč let.

darko mlakar


Kot dogovorjeno ste prvi med radijci, ki vam pošiljamo skladbo, drugače uradno izzide v prihajajočem mesecu.
Glasbo je napisal Martin Juhart
Tekst je znova spisal Rok Lunaček
In kaj je Darko povedal in občutil ob prepevanju nove skladbe?

Še tisoč let

Kot me mnogi poznajo, sem in verjetno bom ostal večen romantik. Po skladbi Ladja ljubezni, v kateri sem opisoval, kako hitro v današnjem času lahko pari najdejo razloge za razhod, namreč zgodi se lahko najmanjša in nepomembna ovira in že vsi obupajo….in če prejšnja skladba ni bila persionalizirana in ni imela osebnega pomena, ga tokrat moj drugi singl ima.

No, v skladbi Še tisoč let, znova opisujem tako ali drugače opevano ljubezen, ki je ne čutim samo do glasbe, ampak v veliki meri tudi svoje žene. Brez nje in njene podpore ne zmorem. Sprejela me je takšnega kot sem, veliko od doma, veliko med drugimi ljudmi, veliko z glasbo.

Marsikaj potegne za sabo moja odsotnost, zato včasih premalo posvetim časa njej. Samo najinemu času. Z glasbo sem se želel izraziti, kar dejansko ne morem povedati.

Seveda pa se zavedam, da je takih parov, zaljubljenih, tudi po več letni vezi, še veliko, a življenje našo vztrajnost v ljubezni še kako preizkuša in ponosen sem ne samo nase, ampak na vse takšne pare, ki vztrajajo v dobrem in slabem.

Temu primerno je spisan tudi tekst nove skladbe Še tisoč let.

Pin It

Iskalnik po strani

Radio Narodnjak

Vremenska napoved